Omahnil na treningu, umrl v rešilcu

Foto: Facebook Stadion v Ratkovem.
Foto: Facebook Stadion v Ratkovem.
Iz Srbije je prišla žalostna vest o prezgodnji smrti športnika.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Radnički Ratkovo je bil ustanovljen leta 1918, trenutno pa igra v Področni ligi Sombor - petem rangu srbskega nogometa.

Pretekli konec tedna so modri slavili doma, v sredo pa se jim je zgodila prava tragedija. Na treningu je namreč 30-letni Aleksandar Krunić izgubil zavest in se zgrudil na tla.

Slovo Izdihnil član "nesmrtne" generacije

Hitro so poklicali reševalce, ti so nesrečnika hitro skušali prepeljati v Klinični center Novi Sad, poročajo lokalni mediji. Na žalost je Krunić umrl med prevozom v bolnišnico, zanj je bil usoden srčni napad.

xxx

"Navijači, znanci, sledilci. Z veliko žalostjo vas moramo obvestiti, da je naš prijatelj, brat in soigralec srce pustil na igrišču," so zapisali v klubu.

Krunić je pred igranjem za Radnički nastopal za Tekstilac Odžak in Hajduk iz Kule. S slednjim je eno leto igral tudi v elitni srbski Superligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:16 20. November 2021.

    glede kolk je smrti med športniki , bi morali celotno populacijo človeštva cepit proti športu...

  • 13:21 19. November 2021.

    cepljen 1x , 2x???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.