Omladič o zanimanju Zvezde ne ve ničesar

Foto: Žurnal24
Na srečanju med Rudar Velenjem in Crveno Zvezdo v drugem kolu kvalifikacija za Evropsko ligo je z dobro igro nase opozoril mladi igralec iz Rudarjeve nogometne šole Nik Omladič.
Oglej si celoten članek
 
 

O tem nisem še nič slišal. Če pa pravite, da je temu tako, sem zelo vesel.

Nik Omladič

 
Četrtkov zgodovinski večer v Velenju se ni iztekel po načrtih. Crvena zvezda je kljub bledi podobi Stadion ob jezeru zapustila z zmago. Edini zadetek na tekmi je v 59. minuti zabil Slavko Perović . Velenjčanom v uteho ostaja, da so se pred prepolnimi tribunami predstavili v zavidljivi luči. A v nogometu štejejo le zadetki. Tega pa borbeni knapi niso uspeli doseči, kljub temu, da so imeli ob koncu dve lepi priložnosti. Napadlci očitno še niso naravnali merilnih naprav. Lepo priložnost za zadetek je pri rezultatu 0:0 zapravil tudi mladi Nik Omladič . Otrok Rudarja je lepo prodrl in se otresel gostujočih branilcev, nato pa le za nekaj centimetrov ustrelil mimo vratnice.

Omladič je s svojo igro navdušil Pižona. © www.alesfevzer.com

 
Komaj 19-letni igralec sredine igrišča je za zurnal24.si strnil občutke po tretji evropski tekmi Rudarja v tej sezoni. "Izgubili smo nezasluženo, vendar zaradi tega nismo razočarani, kajti pri 0:1 ni še nič izgubljenega. Tako da glavo gor. S svojo igro pa sem zadovoljen. Lahko pa bi bilo tudi boljše," je dejal Omladič in se nato spomnil na zapravljene priložnosti v končnici dvoboja: " Za zapravljene priložnosti nam je žal, a si zaradi tega ne delamo problemov. Nismo imeli sreče in upamo, da bo naslednjič drugače ter upamo na najboljše."

Omladič je kljub mladosti pokazal zelo zrelo in odgovorno igro. Ne glede na to, da je na drugi strani bila, na naših prostorih še vedno velika, Crvena zvezda, ki ima sicer v zadnjih časih veliko težav s financami, mladeniča to ni zmedlo. "Mogoče je bilo pred začetkom malo pozitivne treme. Zaigrati proti Zvezdi, ki je kljub težavam, ki jih pestijo v zadnjem času še vedno velik klub, je bil zelo velik motiv." Igralec, ki na majici nosi številko 21, pa pred povratnim srečanjem v Beogradu ne meče puško v koruzo in pravi: "Zakaj pa ne bi napredovali. Z malo sreče... Nikoli se ne ve."

 
 

Za zapravljene priložnosti nam je žal, a si zaradi tega ne delamo problemov.

Nik Omladič

 
O Zvezdi ne ve ničesar
Omladič je z dobro igro nase opozoril številne domače in tudi tuje strokovnjake. Na uho nam je prišla informacija, da je navdušil tudi stratega Crvene zvezda, Vladimirja Petrovića – Pižona . Omladič pravi, da o tem ne ve nič, a hkrati ne skriva navdušenja nad tem: "O tem nisem še nič slišal. Če pa pravite, da je temu tako, sem zelo vesel." Kako pa bi se odzval, če bi na njegov naslov prišla ponudba nekdanjih evropskih in svetovnih prvakov? "Ne vem. Sprva bi bilo o vsem skupaj potrebno premisliti, nato pa bi videli kako naprej," je povedal Nik, ki se mu nedvomno obeta bleščeča prihodnost.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.