O'Neal odhaja v Boston

Foto: Žurnal24 Jermaine O'Neal je postal kelt. (Foto: EPA)
Pričakovati je bilo, da v Miamiju ne bo vseskozi živahno le na vhodnih vratih. Prišleki so naredili gnečo in nekateri igralci so se odločili za odhod, na primer Jermaine O'Neal, ki se seli v Boston.
Oglej si celoten članek

Jermaine O'Neal je zapustil Miami in podpisal dvoletno pogodbo z Bostonom, letošnjim osmoljencem v velikem finalu končnice lige NBA proti moštvu Los Angeles Lakers. Poteza šestkratnega udeleženca tekme zvezdnikov je nekoliko presenetila ameriške košarkarske navdušence, saj se je Vročica v letošnjem prestopnem roku močno okrepila in v svoje vrste zvabila LeBrona Jamesa (Cleveland) in Chrisa Bosha (Toronto) ter je ena najresnejših kandidatk, da v prihodnji sezoni – po letu 2006 – drugič slavi v najmočnejši košarkarski ligi na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.