O'Neal se vrača

Foto: Žurnal24 Shaquille O'Neal ostaja soigralec Gorana Dragiča.
Košarkar Shaquille O'Neal se vrača. To novico je sporočilo njegovo moštvo Miami Heat, ki usluge v zadnjih letih enega od najboljših centrov zagotovo potrebuje.
Oglej si celoten članek

Severnoameriško košarkarsko moštvo NBA Miami Heat je napovedalo vrnitev zvezdnika Shaquilla O'Neala pod koše. Slednji je zaradi poškodbe levega boka izpustil zadnjih osem tekem v prvenstvu NBA, sloviti trener Pat Riley pa veterana že močno pogreša. Ker je v torek uspešno opravil celoten trening, naj bi zaigral že proti Chicago Bullsom.

"Verjetno bom že na tekmi proti gostom iz Chicaga preizkusil Shaqua. Potrebujemo ga in menim, da je nared za igro," je dejal Riley, katerega varovanci so izgubili deset tekem zapored.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.