Opiti gledalec vsem na očeh odtujil kos drage opreme

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Neznanec si je povsem nonšalantno in vpričo lastnika prilastil golf palico Roryja McIlroya.
Oglej si celoten članek

Škotska policija je pridržala moškega, ki je med turnirjem Scottish Open zakorakal na golf zelenico in iz torbe Roryja McIlroya kar vpričo zvezdnika  vzel eno izmed njegovih palic.

Foto: Twitter

McIlroy se je v družbi zmagovalca OP ZDA Jona Rahma pripravljal na svoj nastop, ko je do njiju pristopil eden od gledalcev in zvezdnikove torbe izvlekel palico, ki se mu je izmuznila, zato si je brez oklevanj izbral drugo.

Šokirani McIlroy je le nemo spremljal dogajanje, Rahm pa je kasneje pojasnil, da ni želel "tvegati poškodbe" s strani moškega, ki je v rokah "držal železno palico" in "zaudarjal po alkoholu."

Nenzanec je poskušal nato celo izvesti udarec, a so mu to še pravočasno preprečili varnostniki.

"Presenetilo me je. Vsi ste videli, kaj se je zgodilo. Situacijo se je učinkovito razrešilo in vse je bilo v redu. Pojma nimam, kdo je bil ta človek," je povedal McIlroy.

"Nihče od nas ni razumel, kaj se dogaja," pa je dejal Rahm. "Prišel je zelo samozavestno in mislili smo, da želi morda fotografirati. Lahko bi bil član snemalne ekipe. Ko so ga odpeljali s prizorišča, smo lahko zavohali, kaj ga je privedlo do tega. Z Roryjem sva bila tiho. V rokah je imel palico, zato nisva želel tvegati. Bilo je smešno," je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:03 10. Julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

  • 11:34 10. Julij 2021.

    nrbrž je bil kućko pod prućko pa ga niso videli, ker je imel le meter zwanzig !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.