Organizatorji si manejo roke

Foto: Profimedia Andre Agassi Novak Đoković
V glavnem mestu Združenih arabskih emiratov se bosta na igrišča vrnili dve teniški legendi.
Oglej si celoten članek

Srbski tenisač Novak Đoković se bo na teniške terene po šestmesečni pavzi zaradi poškodbe vrnil v petek na ekshibicijskem turnirju v Abu Dabiju. Tam bo štiri mesece po rojstvu hčerke zaigrala tudi Američanka Serena Williams.

Đoković je v prvem krogu prost, v drugem pa se bo pomeril z zmagovalcem dvoboja med Špancem Robertom Bautisto Agutom in Rusom Andrejem Rubljevom. V drugem polfinalu Avstrijec Dominic Thiem čaka na boljšega iz dvoboja Pablo Carreno Busta - Kevin Anderson.

ATP Đoković najel še enega strokovnjaka

Srb ima za seboj leto za čim prejšnjo pozabo. Potem ko je 2016 osvojil dva grand slama in s tem prišel do dvanajstega naslova, je 2017 začel s porazom v drugem krogu Australian Opna, nadaljeval s spremembami v trenerskem štabu, zaključil pa sredi poletja zavoljo poškodbe komolca.

Đoković je bil 223 tednov prvi igralec sveta, zdaj pa je na 12. mestu lestvice ATP.

Grozljive izkušnje "Jokali smo in vpili ter sredi noči bežali v zaklonišča"

V Abu Dabiju bo zanimivo tudi zaradi Williamsove. Zmagovalka 23 grand slam turnirjev bo zaigrala 30. decembra, in sicer proti zmagovalki Roland Garrosa Jeleni Ostapenko iz Latvije.

Foto: EPA Serena Williams Wimbledon 2016

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.