Orli nič več v Kuopiu in Kuusamu

Foto: EPA
Foto: EPA
Smučarski skakalci bodo sezono svetovnega pokala 2016/17 znova začeli v Klingenthalu, so se dogovorili na sestanku Mednarodne smučarske zveze (Fis).
Oglej si celoten članek

Vse odločitve, ki so jih sprejeli na sestanku v Zürichu, niso dokončne, mora jih potrditi še kongres Fisa, ki bo junija.

Uvod v Klingenthalu bo predvidoma 3. in 4. decembra. Med prireditelji tekem svetovnega pokala v prihodnji sezoni ne bo Titisee-Neustadta, kjer so se odločili za obnovo objektov, prav tako pa ne bo več niti finskih Kuusama in Kuopia.

Nova bo norveška turneja štirih skakalnic med 11. in 19. marcem v Oslu, Lillehammerju, Trondheimu in Vikersundu. Ta bo sledila svetovnemu prvenstvu, ki bo v Lahtiju. Finale sezone bo spet v Planici, in sicer med 24. in 26. marcem.

Dekleta bodo sezono začela 2. in 3. decembra v Lillehammerju, končala pa 18. in 19. marca v Oberstdorfu. Ljubno bo tekmi gostilo 11. in 12. februarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.