Oropali nekdanjo zvezdnico Krima

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Ob vrnitvi domov je naletela na s stečajev vržena vrata.
Oglej si celoten članek

Srbski rokometni zvezdnici in nekdanji članici slovenskega Krima, Andrei Lekić, so v noči iz srede na četrtek neznani storilci vdrli v njeno hišo v Beograduin iz nje ukradli nakit. Za sedaj še ni znano, kakšna je vrednost ukradenega nakita.

Lekićeva si sicer kruh trenutno služi v Romuniji, kjer igra za zvezdniško Bukarešto, kamor se je letos preselila po petih letih igranja za makedonski Vardar, s katerim je vsako sezono nastopila na zaključnem turnirju Lige prvakov, a ji te z makedonskim velikanom ni uspelo osvojiti. Svoj edini naslov zmagovalke Lige prvakinj si je priborila z madžarskim Györom leta 2013, ko je bila tudi izbrana za najboljšo rokometašico na svetu. Istega leta se je okitila tudi s srebrom s Svetovnega prvenstva.

Za ljubljanske Krimovke je Lekićeva nastopala med leti 2007 in 2011, tekom svoje poslednje sezone v dresu Krima pa je bila celo prvič nominirana za najboljšo rokometašico na svetu, a je na koncu morala čestitati norveški krožni napadalki Heidi Loke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.