Ose klonile na domačem parketu

Foto: Profimedia Matic Verdinek
Gorenje Velenje je v drugem krogu skupinskega dela pokala EHF doma izgubilo proti francoskemu Nantesu z 28:35 (12:19).
Oglej si celoten članek

Velenjčani so v drugem najmočnejšem klubskem tekmovanju na stari celini doživeli drugi poraz. Pred tednom dni so v nemškem Magdeburgu drago prodali svojo kožo, na današnji prvi tekmi pred domačimi gledalci v skupinskem delu pokala EHF pa so jih premagali še izjemno kakovostni tekmeci iz Nantesa.

Osmoljenci finalne tekme lige prvakov iz leta 2018 so v Šaleški dolini takoj pokazali svoje rokometne mišice. Velenjčani so bili proti telesno močnejšim tekmecem iz Francije povsem nemočni, že v 17. minuti so zaostali za sedem golov (5:12).

Izbranci domačega trenerja Zorana Jovičića do konca polčasa niso bili kos tekmecem iz Nantesa, kjer od začetka sezone 2019/20 igra tudi nekdanji igralec Velenja in Celja ter član slovenske reprezentance Rok Ovniček. "Ose" so v 29. minuti zaostale za osem golov (11:19), polčas pa zaključile s primanjkljajem sedmih zadetkov (12:19).

Velenjčani so sijajno odprli drugo polovico tekme. V uvodnih sedmih minutah so naredili delni izid 7:2 in se povsem približali tekmecem (19:21). Bližje pa niso mogli, gosti iz Francije so znova strnili svoje vrste, zaigrali resno in odgovorno ter jim v 46. minuti znova ušli na šest golov (22:28) ter do konca dvoboja nadzorovali zadnje slovenske pokalne zmagovalce.

V velenjski ekipi sta bila na današnji tekmi najbolj učinkovita Matic Verdinek z osmimi in Aleks Kavčič s petimi goli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 05:31 17. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 02:42 17. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 23:31 16. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.