Ose popikale Celjane

Foto: Žurnal24 David Špiler je sicer igral zelo dobro, a je s soigralci klonil pred Gorenjem.
Celje Pivovarna Laško je izgubilo novo pomembno tekmo. V Zlatorogu je pivovarje namreč s 30:26 ugnalo velenjsko Gorenje. Pri osah je bil neustavljiv predvsem Ivan Čupić.
Oglej si celoten članek
 

MIK 1. liga, 18. kolo

Celje P. L. : Gorenje 26:30

Rokometni derbi med Celjem P. L. in Gorenjem upravičuje pričakovanja. V prvem delu sta tekmeca prikazala izjemno zagrizeno in požrtvovalno igro. Naboja ni manjkalo, obrambi sta bili glavni orožji. Temu primerno sta sodnika Krašna in Vodopivec pokazala kar nekaj izključitev. Začetek srečanja je pripadel Celjanom, pri katerih ni bilo niti sledu o pomanjkanju vneme pri odhajajočih Draganu Gajiču in Davidu Špilerju. Nasprotno, bila sta med glavnimi kreatorji naskoka za štiri zadetke, v vratih pa je blestel Aljoša Rezar. V drugi četrtini tekme pa se je ogrel velenjski stroj, ki mu je uspelo ujeti priključek in prav v zadnji sekundi izenačiti z golom Matjaža Mlakarja.

Drugi polčas je prinesel nadaljevanje izjemno razburljive predstave. Kolikor bolj je šel h koncu, toliko silneje je pivovarjem jenjala sapa. Ob skoraj sanjski igri najboljšega desnega krila na svetu Ivana Čupića, ki se je ob koncu tekme ustavil pri 10 zadetkih, so Velenjčani korak za korakom višali prednost. Misel na zmago jih je obšla v 51. minuti, ko so si priigrali štiri gole prednosti. Varovanci Toneta Tislja, ki jih je dobro ustavljala osja obramba, se niso predali in prek Luke Ščurka tri minute pred koncem uspeli znižati na 27:25, a je bil to labodji spev celjske ekipe, saj so Velenjčani z zadetkom odgovorili na vse domače grožnje.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.