Ose v skupini s HSV

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Rokometaši Gorenja so dobili tekmece v skupinskem delu evropskega pokala EHF. Žreb je osam v skupinskem delu namenil HSV Hamburg, norveški Haslum in švicarski Winterthur.
Oglej si celoten članek

Slovenski podprvak je žreb pričakal v tretjem bobnu, ki si ga je delil z nemškim Füchsejem iz Berlina, ruskim Sankt Peterburgom in švedskim Guifujem.

Ekipa Hamburga je stara znanka Velenjčanov in favorit skupine. Nekdanji zmagovalec Lige prvakov je še preteklo sezono obiskal Rdečo dvorano, ose pa so na obeh tekmah zabeležile poraz. Med znance spada še švicarski Winterthur, kjer igra Dino Bajram, največja neznanka pa je norveški Haslum.

Prve tekme skupinskega dela bodo odigrane le dva tedna po finalu svetovnega prvenstva, natančneje 14. oziroma 15. februarja 2015.

Skupinski del evropskega pokala EHF, žreb:

Skupina A:
HSV Hamburg
Haslum HK
Gorenje Velenje
Pfadi Winterthur

Skupina B:
HCM Constanta
BM Granollers
Sankt Peterburg
Tvis Holstebro

Skupina C:
Porto
Vojvodina Novi Sad
Füchse Berlin
Skjern HB

Skupina D:
MT Melsungen
KSE Balatonfüredi
Guif Eskilstuna
RK Nexe Našice
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.