Ose želijo pičiti tudi Dance

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Rokometaše Gorenja Velenja v soboto ob 20.30 čaka prva četrtfinalna tekma pokala EHF. V Rdečo dvorano prihaja danski Tvis Holstebro, ki je bil ob žrebu želja trenerja Ivana Vajdla. Vendar je ta vmes odstopil s položaja, zamenjal ga je Gregor Cvijič, ki si v soboto želi zmago.
Oglej si celoten članek

"Pričakovanja so velika. Želimo se pokazati v najboljši luči, pokazati želimo karakter iz zadnjih dveh tekem. Poskušali bomo zmagati. Danci so vrhunska ekipa, kar kažejo njihovi rezultati. Bo težka tekma, želim, da nadgradimo, kar smo delali do zdaj in da poizkušamo iti na Dansko z ugodnim rezultatom. Zdravstveno stanje v ekipi je nespremenjeno. Klemen Ferlin še ni nared za večje fizične napore, ima še vedno bolečine v kolenu. Za Blaža Kleča bomo videli, kako bo. Ostali fantje so zdravi," je pred prvim dvobojem z Danci povedal trener Velenja Gregor Cvijič.

Danci vsaj v Velenju ne bodo igrali z reprezentantom Michaelom Damgaardom, ki je poškodovan. Ekipa, v kateri je le en tujec, in sicer Šved Jonas Larholm, je prvi del pokala EHF v skupini B končala na prvem mestu. Dobro ji gre tudi v domačem prvenstvu, v sredo je Tvis Holstebro z 32:23 premagal Kölding.

"Tvis je ekipa, ki goji tipičen danski rokomet, predvsem v napadalnem smislu. Vsi igralci so nevarni, so strelci z vseh položajev, veliko tečejo. Igrajo obrambo 6-0, zelo agresivno, na trenutke s pritiskom," je še o danski ekipi dejal Cvijič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.