Osem mož v boj proti formuli

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Pri proizvajalcu energijske pijače so tokrat moč svojega dirkalnika preizkusili v boju z osmerico postavnih fantov.
Oglej si celoten članek

Pri Red Bullu so znova poskrbeli za izjemne posnetke, tokrat so pripravili dvoboj med bolidom formule 1, v dirkalniku je sedel avstralski šampion Daniel Ricciardo in osmerico igralcev ragbija, ki so se zbrali v scrum. Dvoboj je bil izjemno izenačen, fantje Bath Rugby Cluba pa so tako pokazali kakšna moč se skriva v scrumu.

Na koncu je svoje znanje ragbija želel predstaviti tudi avstralski dirkač, njegova poteza pa ni bila najbolj posrečena, saj je sklatil kar precej denarja vreden dron.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.