Oskrunili Enkejev grob!

Foto: EPA Robert Enke je pred smrtjo trpel za hudo obliko depresije. (Foto: EPA)
Nemška policija je prijela neznanega moškega, medtem ko je uriniral po grobu tragično preminulega vratarja Hannovra, Roberta Enkeja, poroča nemški bild.de.
Oglej si celoten članek

Nemški časnik poroča, da je policija sodniku za prekrške podala prijavo zaradi vandalizma, po tem ko so v petek prijeli moškega, ki je z uriniranjem onečastil grob novembra lani preminulega nogometnega vratarja, Roberta Enkeja.

Občasni nemški reprezentant je storil samomor. Skočil je pod vlak, njegova žena pa je le nekaj dni po tragediji zaupala javnosti, da je Enke trpel za hudo obliko depresije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.