Ošlaj nogometne čevlje obesil na klin

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Otrok Mure Damjan Ošlaj se je zaradi težav s kolenom pri 35 letih odločil skleniti svojo kariero. Igralci Nafte pa so se znova uprli in se niso odpravili v Zalaegerszeg, kjer bi morali odigrati prijateljsko srečanje z madžarskim prvoligašem ZTE.
Oglej si celoten članek

Damjan Ošlaj, 35-letni branilec slovenskega nogometnega prvoligaša Mure 05, je končal kariero aktivnega igralca. Vzrok za takšno odločitev je v poškodbi kolena. Ošlaj sicer ostaja v nogometu in tudi v klubu, saj bo v prihodnje vadil mlade upe kluba iz Murske Sobote, tudi v prihodnje pa se vidi v vlogi trenerja. "Zdravniki so mi svetovali, da je bolje, če končam kariero, saj je poškodba prehuda in bi preveč tvegal z nadaljnjo kariero. Po premisleku se mi je to na koncu zdela najbolj logična rešitev. Sam sem letošnjo sezono želel speljati do konca, tako se bom pa zdaj v veliki meri posvetil predvsem kolesarjenju. Dogovor s klubom je, da bom sodeloval pri strokovnem delu ekipe," je Ošlaj dejal za uradno spletno stran Mure.

Ošlaj je med igralci z največ izkušnjami v slovenskem prvoligaškem nogometu. V 1. SNL je odigral 342 tekem za Muro, Olimpijo, Maribor in Nafto ter kot zadnji mož obrambe dosegel 16 zadetkov.

Naftaši so se spet uprli

Nogometaši slovenskega nogometnega prvoligaša Nafte iz Lendave bi morali v petek v Zalaegerszegu igrati prijateljsko tekmo z madžarskim prvoligašem ZTE. Toda Lendavčani se na Madžarsko niso odpravili, saj zaradi novega spora z vodstvom kluba zaradi neizplačanih obveznosti niso vadili in tja niti niso nameravali potovati. Vodstvo kluba takšno obnašanje najostreje obsoja, saj trdi, da gre le za eno plačo, ki zamuja iz objektivnih razlogov, in da bodo pobudnike dali v disciplinski postopek. Nafto sicer na prvenstvu čakata dve zaporedni gostovanji; prvo že 19. novembra pri Rudarju iz Velenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.