Osmim navijačem po štiri mesece zapora

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Osmerica navijačev Leicesterja, ki je bila na tekmi nogometne Lige prvakov proti madridskemu Atléticu med najbolj vročekrvnimi, je danes dobila štirimesečne pogojne zaporne kazni.
Oglej si celoten članek

Po hitrem postopku je o usodi bojevitih Angležev odločalo sodišče v Madridu, kjer so se navijači v sredo zapletli v pretep in nasilje, poškodovani so bili tudi trije policisti.

Atlético je prvo tekmo četrtfinala proti Leicestru dobil z 1:0, osmerica navijačev pa je bila po 40-urnem priporu že v četrtek prepeljana pred sodnika, ki jim je naložil pogojne kazni. 

Leicester je imel sicer za tekmo odobrenih 2800 vstopnic, a je nekaj tisoč njihovih navijačev v Madrid prišlo brez kart. Nekateri od teh navijačev so nato začeli razgrajati po mestu, v spopadu med policijo in navijači pa sta bila poleg treh policistov poškodovana tudi dva angleška navijača.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:37 14. April 2017.

    A bi rad kazen?

  • 12:10 14. April 2017.

    A prašiči pa ne bodo kaznovani?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.