Östersund bo gostil SP v biatlonu 2019

Foto: EPA
Foto: EPA
Švedski Östersund bo leta 2019 gostitelj svetovnega prvenstva v biatlonu. Odločitev o organizatorju prvenstva so sprejeli delegati Mednarodne biatlonske zveze na kongresu v avstrijskem Sankt Wolfgangu.
Oglej si celoten članek

Švedski organizatorji so prepričali največ delegatov, za Östersund je bilo 27 glasov, potegovali pa so še italijanska Anterselva (16), češko Nove Mesto (4) in ruski Hantij Mansijsk (2).

Östersund je gostil svetovno prvenstvo v biatlonu že leta 2008. Svetovno prvenstvo v biatlonu bo prihodnje leto v finskem Kontiolahtiji, leta 2017 pa v avstrijskem Hochfilznu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.