Ostroge pokleknile pred kratkohlačniki

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V noči na petek sta bili v severnoameriški košarkarski ligi NBA na sporedu dve tekmi. New York Knicks so doma s 100:83 premagali San Antonio Spurs, Denver Nuggets pa so s 97:101 izgubili proti Minnesota Timberwolves.
Oglej si celoten članek

New York Knicks so sinoči prekinili zmagovalni niz San Antonia, ki je moral tako po sedmih zaporednih zmagah priznati poraz. Posebej v zadnji četrtini je bil razpoložen Carmelo Anthony, ki je skupaj dosegel 23 točk.

J.R. Smith je 15 od skupaj 20 točk dosegel v drugem polčasu, kratkohlačniki pa so ostroge v Madison Square Gardnu v zadnjih 17 minutah tekme ugnali z delnim izidom 44:31. Pri San Antonio Spurs je bil z 12 točkami najbolj razpoložen Gary Neal, Tony Parker in Tim Duncan sta dodala vsak po 11 točk.

Minnesota je v gosteh s 101:97 premagala Denver, a pri tem zaradi zvina prsta izgubila zvezdnika all-star tekme Kevina Lovea. V zadnji četrtini je José Juan Barea dosegel 12 od 17 točk. Kljub porazu je bila tekma velik izziv za igralca Denverja Andreja Millerja, ki je dosegel mejnik v karieri, potem ko je v svojo statistiko vnesel že 15.000 točk in 7500 podaj.

Tekmo je sicer končal z 11 točkami in desetimi podajami. S po 16 točkami sta bila pri domačih najboljša Kostas Koufos in Ty Lawson.

Liga NBA, rezultata:

New York Knicks : San Antonio Spurs 100:83
Anthony 23 točk, Smith 20, Novak 15; Neal 12, Duncan in Parker 11

Denver Nuggets : Minnesota Timberwolves 97:101
Lawson in Koufos 16, Iguodala 14; Šved in Barea 17, Kirilenko in Ridnour 14, Love 12

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.