Otamendi iz zahoda na vzhod Pirenejskega polotoka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po številnih odhodih na zadnji dan januarskega prestopnega roka se bodo "netopirji" poleti okrepili.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometni reprezentant Nicolas Otamendi se bo julija iz portugalskega prvoligaša Porta za 12 milijonov evrov preselil k španski Valencii, sta potrdila oba kluba. Valencio so v zimskem prestopnem roku v zadnjih 48 urah roka zapustili kar štirje igralci prve ekipe, tako da na novo sestavlja moštvo.

Nazadnje presenetili Barcelono

Valencii, ki je v španskem prvenstvu primera division minulo soboto postala prva ekipa po aprilu 2012, ki ji je v ligi uspelo premagati Barcelono na stadionu Camp Nou (3:2), so se v zimskem prestopnem roku pridružili Seydou Keita, Philippe Senderos, Vinicius Araujo in Ruben Vezo, poleti pa bo novi član netopirjev postal še branilec Otamendi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.