Otroci uživali na treningu "železarjev"

Foto: Vidmar/HDD Jesenice CUDV Radovljica HDD Jesenice Foto: Vidmar/HDD Jesenice CUDV Radovljica HDD Jesenice Foto: Vidmar/HDD Jesenice CUDV Radovljica HDD Jesenice Foto: Vidmar/HDD Jesenice CUDV Radovljica HDD Jesenice
V sredo so imeli hokejisti Jesenic zelo zanimiv trening.
Oglej si celoten članek

Slovenska hokejska reprezentanca se mudi na turnirju evropskega izziva, ostali igralci pa se potijo pred nadaljevanjem klubskih izzivov.

V sredo so hokejiste HDD Jesenice na treningu obiskali gostje iz Centra za usposabljanje, delo in varstvo Matevža Langusa Radovljica (CUDV Radovljica).

Otroci in njihovi spremljevalci so si najprej ogledali trening profesionalnih hokejistov, nato pa se tudi sami preizkusili na ledu - nekateri z drsalkami, drugi brez. 

Po treningu so se okrepčali s skupnim kosilom, za konec pa je kapetan "železarjev" Andrej Tavželj obiskovalcem podelil še spominske majice.

Vsekakor lep dan za mladino iz CUDV in slovenski hokej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.