Ovacije navijačev Barce za igralca Reala

Foto: EPA
Foto: EPA
Denis Čerišev je v Barceloni najpriljubljenejši nogometaš madridskega Reala.
Oglej si celoten članek

Denis Čerišev je kot posojeni nogometaš madridskega Reala zaigral za Valencio na gostovanju pri Barceloni in bil deležen izjemne 'spodbude' s tribun Nou Campa.

Ruski nogometaš je bil v tej sezoni posredno kriv za izpad Reala v kraljevem pokalu. Čerišev je namreč zaigral na tekmi proti Cadizu, dosegel je tudi zadetek, čeprav ni imel pravice nastopa zaradi rumenih kartonov. Zaradi napake, ki si jo je privoščil kraljevi klub, je bil Real nato izključen iz tekmovanja. Čerišev si verjetno ni mogel misliti, da bo zaradi tega doživel takšen sprejem v Barceloni.

Ta je v polfinalu pokala s kar 7:0 premagala Valencio, v finalu pa jo po drugih tekmah najverjetneje čaka obračun s Sevillo. Tudi Andaluzijci so namreč prepričljivo slavili, s 4:0 so doma ugnali Celto iz Viga.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.