Ovečkin: "Dovolj je bilo zabav!"

Foto: Žurnal24 Aleksander Ovečkin, ko je bil še trezen. (Foto: EPA)
Hokejski superzvezdnik Aleksander Ovečkin je v pogovoru za Washington Post priznal, da je bil "zunaj skoraj vsak večer", ko je bil na počitnicah v Rusiji. "Ampak zdaj je čas za trening!" je še pribil.
Oglej si celoten članek

"Lahko ga imate radi ali ga sovražite. Lahko zapravljate čas in o njem na internetu pišete grde stvari, toda vseeno morate priznati, da je Alex Ovečkin pošten," so zapisali na spletni strani časnika Washington Post. Seveda – malo je zvezdnikov kateregakoli športa, ki bi si upali ali hoteli priznati, da so med počitnicami "žurali" skorajda vsak večer. Toda Aleksander Ovečkin ni običajen zvezdnik.

Ampak kot sem že rekel, zdaj je čas za igranje hokeja. Nič več zabav, nič več ponočevanja do jutranjih ur. Zdaj je čas za delo.
Aleksander Ovečkin

"Stisk roke, dobro vzdušje, nasmeh," je vzdušje na prvem treningu svojih Washington Capitals pred začetkom sezone opisal Ovečkin, a tu se ni ustavil. "Ampak kot sem že rekel, zdaj je čas za igranje hokeja. Nič več zabav, nič več ponočevanja do jutranjih ur. Zdaj je čas za delo!" Presenečena novinarka mu je odvrnila, da se gotovo šali. Ovečkin seveda ne ponočuje ...?

"Bil sem v Rusiji, tako da je to del mojega življenja!" ji je še odvrnil Ovečkin. Pri Washington Postu pa so se drugi spraševati, ali je "Nič več zabav, zdaj je čas za delo!" postal moštveni moto ... končnica ni bila še nikoli bolj blizu!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.