Ovečkin primoran razočarati Ruse

Foto: EPA
Foto: EPA
Zvezdnik hokejske lige NHL Aleksander Ovečkin se ne bo pridružil ruski reprezentanci na svetovnem prvenstvu elitne divizije.
Oglej si celoten članek

Ruska hokejska reprezentanca, izbrana vrsta z največ svetovnimi naslovi v zgodovini, tudi v nadaljevanju svetovnega prvenstva elitne divizije v Kölnu in Parizu ne bo mogla računati na zvezdnika lige NHL, Aleksandra Ovečkina.

Kapetan moštva Washington Capitals je namreč po koncu končnice selektorju zbornaje komande Olegu Znaroku odpovedal nastop.

"Govoril sem z njim in mu pojasnil, da sem poškodovan in da ne bom mogel pomagati ekipi," je dejal Ovečkin, ki je že 12-krat nastopil na SP.

Washington Capitals so v četrtfinalu končnice NHL tesno po sedmih tekmah izpadli proti branilcem naslova Pittsburgh Penguins.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.