Ovečkin v prvi in drugi najboljši ekipi lige

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Aleks Ovečkin, najkoristnejši igralec minulega prvenstva NHL, je dobil še eno veliko potrditev svoje kakovosti.
Oglej si celoten članek

Združenje poklicnih hokejskih novinarjev je Aleksa Ovečkina izbralo v najboljšo ekipo letošnjega tekmovanja v NHL, a ne samo to, novinarji so ga uvrstili tako v prvo kot v drugo najboljše moštvo sezone.

V najboljšo šesterico so 27-letnega napadalca ekipe Washington Capitals uvrstili, ker je dobil največ točk v glasovanju za najboljše desno krilo, v glasovanju za najboljše levo krilo pa je zasedel drugo mesto, tako da je dobil svoje mesto tudi v drugi šesterki lige.

Dva pingvina v najboljši ekipi

Poleg Ovečkina so v najboljšo ekipo najmočnejšega klubskega hokejskega tekmovanja uvrstili še njegovega rojaka vratarja Sergeja Bobrovskega (Columbus Blue Jackets), branilca Pernella Karla Subbana (Montreal Canadiens) in Ryana Suterja (Minnesota Wild) ter dva napadalca ekipe Pittsburgh Penguins Sidneyja Crosbyja in Chrisa Kunitza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.