Ovečkin z rolbo po New Yorku

Foto: Žurnal24 Aleks Ovečkin se je minuli teden z rolbo vozil po New Yorku.
Pred časom je newyorčane v središču mesta presenetil dirkalnik iz serije Nascar, minuli vikend pa hokejist Alex Ovečkin, ki se je vozil z rolbo. Poglejte v videu.
Oglej si celoten članek

Ruski hokejist Alex Ovečkin, zvezdnik ekipe lige NHL Washington Capitals, se je na promocijsko prireditev svojega pokrovitelje (izdelovalca športne obutke) v središče New Yorka pripeljal z rolbo. To je stroj za čiščenje in zgladitev ledu. Newyorčani so bili presenečeni podobno kot junija, ko je na Times Squaru postanek v boksih uprizoril Brian Vickers iz serije Nascar. Zadnjo inovativno promocijsko protezo si oglejte v spodnjem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.