Overeem zavrnil Fjodorja

Foto: Žurnal24
Nizozemski borec Alistair Overeem se je hitro odzval na "povabilo" Rusa Fjodorja Jemeljanenka. "Čeprav mi je Strikeforce prioriteta, se po porazu Fjodorja tam želim boriti le z Werdumom."
Oglej si celoten članek

Ruski težkaš in najboljši MMA-borec zadnjega desetletja Fjodor Jemeljanenko je pred dnevi javno izzval Nizozemca Alistairja Overeema. "Letos se želim boriti, novembra ali decembra. Za nasprotnika želim Overeema," se glasi Rusova izjava. Ljubitelji mešanih borilnih veščin prav dolgo niso čakali na odgovor Overeema in bili razočarani: "Čeprav mi je Strikeforce prioriteta, se po porazu Fjodorja tam želim boriti le z Werdumom." Ni skrivnost, da si mnogi želijo videti borbo Nizozemca in Rusa, a zdi se, da se jim ta želja nikoli ne bo uresničila. Ko je Overeem izzival, so se v taboru Fjodorja neprestano izmikali in nikakor niso želeli pristati na borbo, zdaj pa je ravno obratno …  

Overeem na K-1 World Grand Prix

Nizozemec je ob tem tudi uradno potrdil, da bo letos poskušal osvojiti veliki K-1 World Grand Prix turnir, ki kljub finančnim težavam očitno ni ogrožen. "Boril se bom na K-1. Prvič se bom boril oktobra (Final 16) v Koreji, če zmagam, se bom decembra boril na finalnem turnirju. Rad imam K-1 in to je priložnost, da osvojim ta naslov," je Overeem potrdil, kar je namignil že pred dnevi in razveselil vse ljubitelje K-1.

UFC 118: Edgar vs. Penn 2
V soboto se obeta nov vrhunski UFC-borilni spektakel. V Bostonu, prvič bo gostil najboljšo MMA-organizacijo, bo na UFC 118: Edgar vs. Penn 2 mogoče videti 10 borb. V dvorani TD Garden, kjer svoje domače tekme igrajo Boston Celtics, bo večina uči uprtih v glavno borbo večera, v kateri se bosta v povratnem dvoboju pomerila Frankie Edgar in legenda UFC B. J. Penn. Edgar je Pennu pred štirimi meseci senzacionalno odvzel pas, lahkokategornika pa bosta tokrat za vse večne čase lahko poravnala račune. Nič manj ne bo zanimiva niti predzadnja borba večera med veteranom UFC Randyjem Couturejem in nekdanjim boksarjem Jamesom Toneyjem, ki bo pokazala, kdo je boljši – boksarji ali MMA-borci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.