Ožbolt: "Ne bomo razočarali!"

Foto: Žurnal24 Donedavni kapetan zmajev napoveduje boj za vsako žogo. (Foto: Nik Rovan)
Union Olimpija bo na tekmi tretjega kola Evrolige v četrtek gostila Panathinaikos. Obeta se spektakel, kot ga še ni bilo. "Pred takimi navijači ne moremo igrati slabo," pravi Sašo Ožbolt.
Oglej si celoten članek
Za nas je velika čast, da jih (Panathinaikos, op. p.) lahko pričakamo v novi dvorani s polnimi tribunami in navijači, ki so naš šesti igralec.
Jure Zdovc

Na novinarski konferenci pred četrtkovo tekmo s Panathinaikosom sta svoje misli in vtise strnila trener Uniona Olimpije Jure Zdovc in njegov varovanec Sašo Ožbolt. Pred razprodanimi tribunami dvorane Stožice se obeta košarkarski spektakel, kot ga Slovenija še ni doživela. Z zmago bi zmaji ostali sami na čelu skupine.

"V četrtek prihaja v Ljubljano ekipa, ki je vsem dobro znana, premore pa tudi odličnega trenerja. Za nas je velika čast, da jih lahko pričakamo v novi dvorani s polnimi tribunami in navijači, ki so naš šesti igralec," je povedal trener Zdovc. Olimpijin strateg bo imel na voljo vse košarkarje, manjše bolečine čuti le Giorgi Šermadini, ki je grdo padel na tekmi proti Partizanu v nedeljo, a bo do četrtka povsem zdrav.

Presenečenja so možna, tudi boljše ekipe so že izgubile. Verjamem, da ne bomo razočarali navijačev, pred katerimi se preprosto ne da igrati slabo!
Sašo Ožbolt

"V takem vzdušju je lažje tako meni kot igralcem. Vsi košarkarji so zdravi, nekaj bolečin čuti le še Giorgi Šermadini, ki je dobil udarec na nedeljski tekmi, a bo tudi on pripravljen za četrtkovo tekmo. Dali bomo svoj maksimum, da se dostojno zoperstavimo Panathinaikosu, ki je že v zelo dobri formi," je še dodal Zdovc. Ožbolt je pristavil: "Čaka nas izjemna ekipa z 12 posamezniki. Presenečenja so možna, tudi boljše ekipe so že izgubile. Verjamem, da ne bomo razočarali navijačev, pred katerimi se preprosto ne da igrati slabo!" Stožice se bodo spet tresle ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.