Ožbolt tokrat ne bo odpisal dolga

Foto: Žurnal24 V prvem kolu bo Union Olimpija v soboto ob 20. uri v športnem parku Stožice igra
Sašo Ožbolt je po Olimpijinem porazu proti Krki (61:72), Portorožan je dosegel osem točk, spregovoril o stanju v klubu in tudi o njegovi tožbi proti sedanjemu delodajalcu. Dolga Olimpiji tokrat ne bo odpisal.
Oglej si celoten članek

Kako je z vašo tožbo proti Olimpiji? Ste se že kaj dogovorili s klubom?
Ne. Vsa reč pravzaprav še stoji. Je pa to bolj vprašanje za vodilne v klubu.

Boste spet spustili lestvico, kar se tiče dolga?
Ne. Za nazaj zagotovo ne, za naprej pa da.

Zakaj ste izgubili superpokal?
Dokler smo imeli moči, smo še igrali, v drugem polčasu pa smo iz minute v minuto padali. To je odločilo tekmo, ki pa je bila res nekakovostna. Vidi se, da smo igrali brez pravega centra. Saj smo se borili, tudi mlajši so dobili priložnost, ampak to ni bilo dovolj.

Je bila tekma prezgodaj?
Za nas vsekakor. Ekipa še ni sestavljena. Lahko rečem, da sem že navajen tega, ampak tako hudo še ni bilo. Je pa razumljivo, da so v klubu previdni pri podpisovanju pogodb. Upam, da bomo hitro sestavili moštvo. Čas beži in le še mesec dni je do pravih tekem. Na začetku vsekakor ne bomo uigrani. Sicer je to odvisno od ekipe, vendar menim, da ne bomo dobro zaigrali vsaj še mesec dni po začetku sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.