Özil: "V Realu me niso spoštovali"

Foto: EPA
Foto: EPA
Mesut Özil noče komentirati besed predsednika Reala Florentina Pereza, da so ga prodali zaradi neprofesionalnega obnašanja.
Oglej si celoten članek

24-letni Nemec pravi, da se ne želi zapletati v besedno vojno z nekdanjim delodajalcem, a je vodstvu Reala vseeno namenil nekaj kritik, ki letijo na nespoštovanje in pomanjkanja zaupanja.

Mesut Ozil je ob predstavitvi v dresu Arsenala dejal, da je v Realu preživel tri čudovita leta, zato ne bi rad uničil, kar je zgradil, a dodal: "Osvajali smo naslove. Počutil sem se odlično. Tisti, ki me dobro poznajo vedo, da sem se vedno obnašal profesionalno. Lahko ste videli odzive Realovih igralcev in navijačev, ki niso razumeli, zakaj moram oditi. Odigral sem 159 tekem. Ne moreš odigrati toliko tekem, če se ne vedeš profesionalno. Kljub temu pa me pri Realu niso spoštovali in mi zaupali, tako, kot bi mi morali. To sem povedal tudi trenerju Arsenala Arsenu Wengerju, ki je bil do mene zelo spoštljiv," pravi Nemec in dodal, da se bo moral zdaj, ko je v najmočnejši ligi na svetu, še bolj dokazovati in izboljšati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.