Özilovo bližnje srečanje s fotografom

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Roland Eitel, medijski svetovalec Mesuta Özila, je zanikal, da je nemški reprezentant na domačem dvorišču namerno zbil vsiljivega fotografa.
Oglej si celoten članek

Nogometaša Arsenala Mesuta Özila je v petek zaslišala policija, ker naj bi na dvorišču pred svojim domovanjem v severnem Londonu namerno trčil v fotografa. ''Ob 19.18 smo prejeli prijavo o domnevnem trčenju vozila in osebe. Oseba je utrpela manjše poškodbe. Policisti so opravili razgovor z voznikom,'' je sporočila predstavnica policije.

Özilov svetovalec za medije Roland Eitel je zatrdil, da poročanje angleških medijev ne drži, prav tako pa naj bi mu s policije že sporočili, da jo bo nogometaš Arsenala odnesel brez posledic. Eitel je še razkril, da je fotograf izzval 25-letnega napadalnega vezista. ''Ko se je Mesut s prijatelji pripeljal domov, ga je na vhodnih vratih pričakalo več fotografov. Mesut je zapeljal na dvorišče, kamor mu je sledil eden od fotografov, ki je udrihal po avtomobilu in poškodoval stransko ogledalo,'' je povedal Eitel.

Özil v soboto ni zaigral na tekmi angleške lige proti Sunderlandu, po poročanju The Independenta pa naj bi odšel v Nemčijo, kjer si je privoščil nekaj dni oddiha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.