Ozvočeni Luka Dončić je neusahljiv vir zabave

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski košarkar je z zabavnimi komentarji popestril dogajanje na All-Star tekmi.
Oglej si celoten članek

Če bi na tekmi NBA zvezdnikov delili nagrade za najbolj zabavne komentarje, bi bil Luka Dončić zagotovo v ožjem krogu favoritov.

Slovenski košarkar je s šalami in opazkami skrbel za dobro razpoloženje na parketu in se pri tem več kot očitno zelo zabaval.

Uvodoma je pri sodniku poizvedoval, ali bo v primeru šestih osebnih napak moral z igrišča, zanimala ga je tudi skrivnost uspeha DeMarja DeRozana, med tekmo pa si je na klopi privoščil Jamesa Hardna

Eden izmed vrhuncev je bila nedvomno sočna kletvica, ki jo je izustil med zbadanjem Draymonda Greena. "Boš hodil po snegu s temi čevlji?" se je ob obutev zvezdnika Golden Stata obregnil Dončić, pri tem pa pozabil, kako se v angleščini reče planina.

"Kako se kaže planina, jebote?" je za pomoč prosil Nikolo Jokića, ki je uspešno obogatil njegov besednjak. "Se odpravljaš v gore?" je nato še vprašal Greena.

Še več Lukovih komentarjev si poglejte v priloženem posnetku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.