Pacquiao dočakal maščevanje za nov naslov

Foto: EPA
Foto: EPA
Filipinski boksarski zvezdnik Manny Pacquiao je v Las Vegasu znova osvojil naslov svetovnega prvaka velterske kategorije po verziji WBO.
Oglej si celoten članek

V borbi za naslov je po točkah premagal Američana Timothyja Bradleyja in se mu maščeval za poraz iz leta 2012, ko je izgubil šampionski pas.

"Zelo sem vesel, da sem znova svetovni prvak. Tim Bradley ni bil lahek zalogaj," je dejal Manny Pacquiao. Dvoboj filipinskega heroja si je v njegovi domovini v živo po televiziji ogledalo več milijonov ljudi, zbrali so se tudi v kinematografih in restavracijah.

Bradley si je sicer v prvi rundi poškodoval mečno mišico, a je priznal športni poraz in dodal: "Življenje gre naprej. Zmagal je dvoboj in si zaslužil zmago. Nimam izgovorov."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.