Pacquiao v pokoj s soglasno zmago

Foto: EPA
Foto: EPA
Filipinski boksarski zvezdnik Manny Pacquiao je v svojem domnevno zadnjem poklicnem dvoboju prišel do soglasne sodniške zmage.
Oglej si celoten članek

Sedemintridesetletni Filipinec Manny Pacquiao je sinoči v Las Vegasu v dvoboju velterske kategorije premagal Američana Timothyja Bradleyja.

Filipinec je v tretjem medsebojnem srečanju obeh boksarjev drugič premagal pet let mlajšega Američana. V razprodani dvorani slovitega hotela MGM Grand Garden-Arena je Pacquiao vseskozi narekoval ritem in imel prednost. V sedmi in deveti je Bradleyja s kombinacijo udarcev v glavo že poslal na tla.

Pacquiao je tako v svojem 66. poklicnem dvoboju prišel do 58 zmage. Filipinec, ki je lani izgubil v "dvoboju stoletja" proti Američanu Floydu Mayweatherju, je pred tokratnim dvobojem napovedal slovo od boksarskih ringov. Poslej se želi bolj posvetiti politični karieri v domovini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.