Padec Ilke Štuhec na treningu

Foto: Profimedia Ilka Štuhec
Slovenska šampionka je padla na treningu smuka.
Oglej si celoten članek

Ilka Štuhec je v zadnjih sezonah doživela precej grdih padcev in poškodb, nazadnje je njeno koleno skupilo februarja minulo leto v Crans Montani. Tokrat je s številko 1 padla že na začetku drugega treninga v avstrijskem Altenmarktu, po videnem pa jo je odnesla brez poškodb. Z navzgor dvignjenim palcom je to pokazala tudi zbranim ob smučišču. Že po nekaj sekundah sicer smukačice na tej progi presežejo hitrost 100 km/h.

V tej sezoni Štuhčeva po povratku še ni zabeležila vrhunskih uvrstitev, ki jih je dosegala v preteklih zimah. Tudi na prvem treningu v Altenmarktu ni bila med trideseterico najhitrejših, osvojila je 35. mesto ob večji napako ni progi.  Drugi trening je dobila domačinka Ramona Siebenhofer z 11 stotinkami prednosti pred Čehinjo Ester Ledecko.

V soboto Štuhčevo čaka smuk, v nedeljo pa bo predvidoma nastopila še v alpski kombinaciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.