Padel s kolesom, sledila operacija

Foto: EPA
Foto: EPA
Dvakratni svetovni prvak v kraljevskem razredu MotoGP Marc Marquez je moral pod kirurški nož.
Oglej si celoten članek

Marc Marquez se je poškodoval v torek, ko se je v okviru priprav vozil z gorskim kolesom v bližini Barcelone, pri padcu pa si je zlomil kost v levem zapestju, zaradi česar je bila nujna takojšnja operacija. V zapestje so mu vstavili titanijevo ploščico in vijake

"Marc bo v bolnišnici ostal 24 ur, po 48 urah pa bo že začel z rehabilitacijo," je o poškodbi španskega motociklističnega zvezdnika v Barceloni dejal doktor Xavier Mir.

Gre za nov veliki udarec za motociklista, potem ko je na dirki za veliko nagrado Aragonije v Alcanizu po veliki napaki in zdrsu ostal brez točk. Možnosti za ubranitev naslova so zgolj teoretične, razlika z vodilnim Italijanom Valentinom Rossijem znaša že 79 točk, do konca sezone je na štirih dirkah dosegljivih še sto.

V Marquezovem moštvu Repsol Honda niso izgubili optimizma ter so prepričani, da bo 22-letnik dirkač pripravljen za nastop na veliki nagradi Japonske v Motegiju 11. oktobra.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.