Pajek odvažal, nogometaši zapustili tekmo!

Foto: Bralec Matej
Foto: Bralec Matej
V Makedoniji se je na nogometni tekmi med mlado reprezentanco Makedonije in Metalurga zgodil nenavaden incident, katerega povod je bil pajek za odvoz nepravilno parkiranih avtomobilov.
Oglej si celoten članek

V 65. minuti tekme, pri rezultatu 3:3, je med prisotnimi završalo, da pajek množično odvaža nepravilno parkirane avtomobile pred stadionom.

V tem trenutku je nastal splošni kaos; nogometaši, fizioterapevti in trenerji so v naglici zapustili igrišče in stekli pred stadion, da bi rešili svoja vozila. Tekma v tistem trenutku ni zanimala nikogar več. Po incidentu se tekma ni več nadaljevala, ostalo je pri rezultatu 3:3.

Mlada reprezentanca Makedonije se pripravlja za SP v Litvi, Metalurg pa je drugouvrščena ekipa makedonskega prvenstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.