Pajovič ostaja v Nemčiji še dve leti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dolgoletni slovenski rokometni reprezentant Aleš Pajovič je še za dve leti podaljšal pogodbo z nemškim prvoligašem Tus N-Lübbecke. Kot so danes sporočili v klubu, bi se slovenskemu rokometašu po letošnji sezoni iztekla pogodba, zdaj pa so z njim sklenili novo, ki velja do 30. junija leta 2015.
Oglej si celoten članek

Aleš Pajovič se je Lübbeckeju pridružil šele februarja, saj je pred tem igral za Magdeburg. "Vsi smo veseli Aleševega prihoda v klub. Res smo imeli srečno roko, saj ni izjemen le na igrišču, ampak tudi ob njem," je podaljšanje pogodbe pokomentiral klubski menedžer Zlatko Ferić.

"Vesel sem, da bom še naprej igral za klub. Želel sem si ostati v bundesligi, Lübbecke pa je najboljša priložnost zame. Tukaj sem se zelo hitro vživel in počutim se kot doma. Naš cilj za novo sezono bo enak kot letos, uspešna igra z mlado ekipo. Tudi jaz bi tem mladim rokometašem rad pomagal s svojimi izkušnjami," pa je ob podaljšanju pogodbe pokomentiral Celjan, ki se je v karieri veselil tudi treh naslovov evropskega klubskega prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.