Palca zavarovana za 10 milijonov €

Foto: Žurnal24 Fernando Alonso ima svoja palca zavarovana za 10 milijonov evrov. (Foto: Reuters
Španska banka Santander, eden največjih sponzorjev Ferrarija, je palca dvakratnega svetovnega prvaka Španca Fernanda Alonsa zavarovala za neverjetnih deset milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Neobičajno novico so predstavniki banke Santander, ki so s poskočnim konjičem letos začeli petletno sodelovanje, sporočili v ponedeljek v predmestju Madrida. "Palca Fernanda Alonsa sta zavarovana,“ se glasi sporočilo Santanderja. Oglasili pa so se tudi predstavniki Ferrarija: "Alonsova palca sta velik simbol, saj poleg izjemne pomembnosti pri vožnji predstavljata tudi zmago in znak, da je vse pod nadzorom.

Fernando Alonso
po štirih dirkah v letošnji sezoni zaseda tretje mesto v skupnem seštevku. Na svojem računu ima 49 točk, za vodilnim Britancem Jensonom Buttnom (McLaren) pa zaostaja 11 točk. Naslednja dirka Alonsa in ostale dirkače čaka 9. maja v Barceloni, kjer bo imel nekdanji dirkač Renaulta zagotovo glasno podporo s tribun. "Prepričan sem, da bomo imeli v Barceloni zagotovo odličen dirkalnik, tako da nisem zaskrbljen. Ferrarijevi mehaniki so prepričani, da so rešili vse probleme, in upam, da bodo navijači prišli na svoj račun, saj je v Barceloni vedno odlično vzdušje,“ je pred naslednjo dirko dejal Fernando Alonso.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.