Palermo razkril ceno za Iličića

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Italijanski drugoligaš Palermo, pri katerem igra slovenski reprezentant Josip Iličić, je uradno oznanil ceno za prestop 25-letnega napadalnega vezista. ''Zahtevamo 15 milijonov evrov,'' je povedal direktor kluba Giorgio Perinetti.
Oglej si celoten članek

Odhod Josipa Iličića iz Palerma, ki bo v prihodnji sezoni igral v italijanski Serie B, je samo še vprašanje časa. Slovenski reprezentant si želi selitve k Fiorentini, zanj pa so se zanimali tudi pri AC Milanu, Romi in Napoliju. Komurkoli se bo uspelo dogovoriti za prestop slovenskega nogometaša, bo moral odšteti 15 milijonov evrov.

''Nič še ni odločeno in treba je skleniti dogovor med tremi stranmi,'' je povedal direktor Palerma Giordio Perinetti. ''Nogometaš je bil vedno zelo jasen, da bi se najraje preselil k Fiorentini, saj ga navdušuje njihov nogomet. Ima zelo velik potencial, čeprav je včasih lahko nekonstanten. Zahtevamo 15 milijonov evrov,'' je dodal 62-letni Italijan.

Med najbolj zvenečimi imeni, ki naj bi se prav tako zanimala za Iličića, je nedvomno torinski Juventus, interes pa so pokazali tudi pri Bayerju iz Leverkusna. ''Juventus nas ni prosil za Josipa, čeprav bi bil lahko koristen v njihovem sistemu 4-3-3,'' je sklenil Perinetti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.