Če ne bo zmage, ne bo plače!

Foto: Profimedia Panathinaikos
Lastnik košarkarskega kluba Panathinaikos je zagrozil svojim igralcem.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Panathinaikosa, ki so igrali na letošnjem zaključnem turnirju evrolige, so v finalu grškega državnega prvenstva izgubili prvo tekmo. Proti svojemu največjemu tekmecu, Olympiacosu. In to v svoji domači dvorani. 

Lastnik kluba Dimitris Janakopulos ni bil niti najmanj zadovoljen. Po pisanju grških medijev je svojim košarkarjem zagrozil, da bodo ostali brez plače za zadnji mesec, če ne odgovorijo in dobijo drugo tekmo finala. Ta bo v četrtek v Olympiacosovi dvorani. Večna tekmeca igrata na tri dobljene tekme.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.