Pandemija botrovala spremembi koledarja

Foto: Epa
Foto: Epa
Kljub prilagoditvam sporeda je en termin še vedno prazen.
Oglej si celoten članek

Formula 1 se je v Belgiji, kjer se ta teden mudi karavana, spopadla s tekmovalnim koledarjem. Tega so skrajšali s 23 na še vedno rekordnih 22 tekem, saj odpadle dirke za VN Japonske ne bodo nadomeščali. 

Zaenkrat na koledarju ostajata VN Mehike in Brazilije. Obe državi se spopadata s porastom okužb s koronavirusom. Po novem predlogu bosta dirki na sporedu druga za drugo, 7. in 14. novembra. Nov je tudi datum VN Turčiji, ki bo zdaj na sporedu 10. oktobra.

Alonso Legendarni Španec z odlično novico za vse ljubitelje Formule 1

Še vedno ostaja odprt prireditelj tekme 21. novembra, ki bo nadomestila odpadlo dirko v Avstraliji. Eden od kandidatov je Katar, a strokovnjaki ocenjujejo, da bi morali dirko prestaviti za teden dni.

Zadnji dirki letošnje rekordne sezone bosta gostila Savdska Arabija in Abu Dabi - 5. in 12. decembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.