Panterji do pete zmage v nizu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V severnoameriški hokejski ligi sta bili v noči na torek na sporedu dve tekmi.
Oglej si celoten članek

Florida je v St. Louisu slavila z 2:1 in dosegla peto zmago v nizu, zmagoviti gol pa je pet sekund pred koncem dvoboja zabil Vincent Trocheck. Za Florido je zadel še Jonathan Marchessault, za St. Louis pa Kyle Brodziak.

Arizona je na domačem ledu ukanila Anaheim s 3:2. Arizona je vse dvome o zmagi razrešila v prvi tretjini, ko je dosegla vse tri gole, potem ko so zadeli Christian Dvorak, Jakob Chychrun in Radim Vrbata. V drugi in tretji tretjini je za goste dva gola dosegel Ryan Getzlaf.

Los Angeles Kings slovenskega hokejista Anžeta Kopitarja bodo v noči na sredo gostovali pri Coloradu Avalanche.

NHL, izida:

St. Louis Blues - Florida Panthers 1:2
Arizona Coyotes - Anaheim Ducks 3:2

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.