Papeževa ekipa dobila karton že na sredini igrišča

Kapetan argentinskega San Lorenza Pablo Alvarado se je v nedeljo vpisal v nogometno zgodovino v kategoriji najhitrejši rumeni karton. Dobil ga je namreč že pred začetkom tekme.
Oglej si celoten članek

Dejstvo, da so najljubša ekipa papeža Frančiška, nogometašev San Lorenza ne reši sodniških kazni. Kapetan Pablo Alvarado je še posebno bizarno porumenel že pred začetkom tekme z Boco Juniors, ko se je glavni sodnik odločil, da ga kaznuje zaradi otroka, ki je z ekipo prišel na zelenico.

Sodnik Germán Delfino je kljub protestom navijačev ravnal v skladu s predpisi tekmovanja. Ta pravijo, da mora sodnik v primeru prihoda otroka na zelenico kaznovati kapetana, delilca pravice pa je na koncu "rešila" tudi zmaga San Lorenza z 1:0.

Papež mu tako (na srečo) ne bo zameril.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.