Papežu poslali argentinski dres

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Argentinski nogometni reprezentanti so papežu Frančišku poslali dres s podpisi. Papež sicer finalne tekme, v kateri so izgubili, ni gledal.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometaši, ki so v finalu svetovnega prvenstva v Braziliji po podaljšku z 0:1 klonili proti Nemcem, so rojaku papežu Frančišku, ki je znan kot velik nogometni navdušenec, poslali argentinski dres s podpisi reprezentantov, je član izbrane vrste Maxi Rodriguez zapisal na Twitterju.

Maxi Rodriguez je objavil fotografijo, na kateri skupaj s prvim zvezdnikom reprezentance Lionelom Messijem, dobitnikom nagrade zlata žoga za najboljšega nogometaša mundiala, v rokah držita podpisan sinjemodro-beli dres. 

Finalne tekme si papež ni ogledal

Papež Frančišek je znan kot velik ljubitelj nogometa, budno je spremljal mundial in med prvenstvom večkrat tvital o nogometu, poleg tega je dosmrtni član argentinskega kluba San Lorenzo.
A šef protokola v Vatikanu Guillermo Karcher je razkril, da si papež ni ogledal nedeljskega finala SP v Rio de Janeiru, ker je želel ohraniti nevtralno držo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.