Paraolimpijec po padcu v bolnišnici

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na smukaški preizkušnji na paraolimpijskih igrah v Sočiju je grdo padel Američan Tyler Walker in za nekaj trenutkov izgubil zavest, zato so ga prepeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Prvi davek so zahtevale tudi paraolimpijske igre v Sočiju, kjer se je poškodoval ameriški smučar Tyler Walker. Sedemindvajsetletnik je na odseku smukaške proge izgubil nadzor in po padcu nepremično obležal, zato so ga takoj prepeljali v bolnišnico. Ameriška paraolimpijska delegacija je na Twitterju sporočila, da je Walker priseben, njegovo zdravstveno stanje pa stabilno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.