Paravinja na volitvah premagal Rajglja

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Novi predsednik KD Slovana je na sredini izredni skupščini postal nekdanji košarkar kluba Miloš Paravinja, ki je po tajnem glasovanju premagal starega znanca Janeza Rajglja.
Oglej si celoten članek

Košarkarsko društvo Slovan je na sredini izredni skupščini razrešilo staro vodstvo kluba oziroma izvršni odbor. Dosedanji predsednik Borut Razdevšek se je poslovil po trinajstih letih predsedovanja (1999-2012). Za novega predsednika so zbrani v tajnem glasovanju izvolili Miloša Paravinjo.

Za novo vodstvo kluba sta kandidirala nekdanji direktor Slovana in Union Olimpije Janez Rajgelj in nekdanji košarkar obeh klubov Paravinja, po preštetih glasovnicah pa je bil izvoljen slednji. Slovan v novi sezoni čakajo hudi časi, saj jih je zapustil glavni sponzor Geoplin.

Rajgelj je bil po odhodu iz Olimpije pred časom kandidat tudi za mesto direktorja Acroni Jesenic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.