Pardew bo ''lažji'' za 20 tisoč funtov

Foto: EPA
Foto: EPA
Trenerja Newcastle Uniteda Alana Pardewa je zaradi poteze na tekmi s Tottenhamom, kjer je odrinil sodnika, doletela finančna kazen. Plačati bo moral 20 tisoč funtov, obenem pa si bo moral dve tekmi ogledati s tribune.
Oglej si celoten članek

Angleška nogometna zveza (FA) je zaradi neprimernega ravnanja na prvenstveni tekmi proti Tottenhamu kaznovala trenerja Newcastla Alana Pardewa, ker je na uvodni tekmi angleškega prvenstva odrinil stranskega sodnika. Pardew bo dve tekmi svojega moštva lahko spremljal le s tribun, obenem pa bo moral plačati še 20 tisoč funtov kazni.

Trener Newcastle Uniteda se je pred tem že opravičil za incident na tekmi, ki jo je tekmec Maribora v skupinskem delu evropske lige dobil z 2:1, in priznal, da je storil veliko neumnost. Pardew je sodnika odrinil kmalu po zadetku Demba Baja, ki je Newcastle popeljal v vodstvo v 55. minuti, incident pa so vzeli pod drobnogled tudi v angleški krovni nogometni organizaciji in na podlagi trenerjevega priznanja izrekli kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.