Pardewu kar sedem tekem prepovedi

Foto: EPA
Foto: EPA
Zaradi udarca nogometaša nasprotnega moštva je dobil trener Newcastla Alan Pardew rekordno kazen.
Oglej si celoten članek

Neodvisna komisija angleške nogometne zveze je določila, da trener Newcastle Uniteda Alan Pardew na kar sedmih tekmah ne bo smel voditi svojega moštva. Huda kazen je posledica dogodka, ki se je pripetil 1. marca v 72. minuti tekme med srakami in Hull Cityjem. Takrat je angleški strateg z glavo udaril nogometaša nasprotnega moštva Davida Meylerja.

Sedem tekem prepovedi Pardewu je najvišja kazen, ki je bila kdajkoli do zdaj izrečena trenerju v Premier ligi. Anglež bo moral zaradi prekrška izplačati tudi 60.000 britanskih funtov kazni, prejel pa je tudi opozorilo pred podobnimi incidenti v prihodnosti. Pardew, ki ga je njegov klub že pred tem olajšal za sto tisočakov, je znova izrazil obžalovanje in sprejel vse posledice svojega dejanja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.