Park bo moral proti svoji volji v Turčijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Galatasaray bo še podprl svoje zanimanje za Korejca Ji-Sung Parka v dresu Manchester Uniteda, zato bodo klubu posredovali tudi uradno ponudbo. Park je imel v zadnjem času veliko težav s poškodbami in je v taboru rdečih vragov postal ''odvečno blago''.
Oglej si celoten članek

Turški nogometni klub je Unitedu svoje zanimanje za Parka že jasno pokazal, zdaj pa se bodo zadeve lotili še po uradni poti. Velikani premier lige so Parka v prestopnem roku pripravljeni prodati, saj želijo narediti prostor za nove okrepitve. Med glavnimi tarčami naj bi bil Shinji Kagawa, ki brani barve Borussie Dortmund.

''Vem, da ne morem ostati v ekipi samo zato, ker hočem, ampak še vedno gojim upe, da bi se upokojil v Manchester Unitedu,'' je povedal Park. Enaintridesetletnik je v letošnji sezoni začel le 10 izmed 38 ligaških obračunov. Upoštevajoč njegova leta in trenutno stanje, United Korejca ocenjuje na tri milijone funtov. Galatasaray, ki je po štirih letih vnovič osvojil domači naslov, po besedah Parka še ni podal uradne ponudbe za prestop. ''Vedno je dobro za igralca, kadar ga želi neka ekipa,'' je dodal Park. Korejec se je Unitedu pridružil leta 2005, v tem času pa je v dresu rdečih vragov odigral 205 tekem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.