Parker z zgrešenim strelom nasmejal navijače

V četrtek je bila ena od prvih četrtfinalnih tekem Evropske lige odigrana tudi na stadionu White Hart Lane, kjer je Tottenham gostil Basel. V 43. minuti srečanja je za enega od 'vrhuncev' obračuna poskrbel domači kapetan Scott Parker.
Oglej si celoten članek

V severnem Londonu je Basel prišel do presenetljivega vodstva po dobre pol ure igre (2:0), v končnici prvega dela pa je Tottenham pritisnil in v 40. minuti izenačil prek Emanuela Adebayorja. Le tri minute kasneje je imel domači kapetan Scott Parker na nogi izenačenje, toda odbito žogo je z le nekaj metrov oddaljenosti poslal mimo gola, sicer tudi s 'pomočjo' na tleh ležečega soigralca.

Otrok West Hama je skušal žogo poslati v spodnji kot, toda namera mu, kot lahko vidite v zgornjem videu, ni uspela. Da bi bilo vse skupaj še bolj boleče, je bil le malce stran Adebayor pripravljen na dosego svojega drugega gola, Parker pa bi lahko žogo tudi preprosto zabil v streho golove mreže, ali celo malce počakal, saj je gostujoči vratar ležal na tleh in je bil daleč ob obrambe. Toda na zelenici je treba seveda precej hitro odreagirati, pred golom pa časa za oklevanje ni.

Tako Parkerju ne gre preveč zameriti, saj ne gre za napadalca, ki mora v takšnih slučajih ostati hladen, poleg tega pa je v drugem polčasu prispeval asistenco Gylfiju Sigurdssonu, ko je Islandec poravnal rezultat in postavil končni izid dinamičnega srečanja (2:2).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.